Indlæser Begivenheder

Mette Simonsen, Bispebjergkredsens kandidat til regionsrådet:

“Jeg har altid haft en politisk interesse i mig. Jeg har altid tænkt i, hvordan samfundet kan skabe politiske løsninger, som øger menneskets livskvalitet samtidig med at være økonomisk ansvarligt.

Qua mit arbejde i det kommunale regi har jeg set mange børn og unge, som har været igennem udredninger, indlæggelser og forskellige former for testning i psykiatrien. Fælles er, at de ikke får det bedre, og tiden går, imens psykiatrien beskriver, diagnosticerer og kommer med deres anbefalinger til videre kommunale indsatser. Dette kan give anledning til diskussioner mellem psykiatri og kommune i forhold til behandlingsansvaret.”

Sofie Seidenfaden, socialdemokratiet fra Borgerrepræsentationen:

Jeg flyttede til København for snart 1o år siden. Jeg elsker byen, cykelstierne, kulturlivet og københavnerne.

Men jeg er bekymret for, at boligerne bliver for dyre, og velfærden bliver for presset. Derfor stiller jeg op til kommunalvalget. 

Jeg bor i Københavns Nordvestkvarter og arbejder til daglig med at forbedre uddannelserne for pædagoger, folkeskolelærere mfl. Derfor interesserer jeg mig også særligt for, hvordan de offentligt ansatte kan få bedre forhold til at passe på vores børn. 

Go to Top